Contact formulier


U heeft vast veel vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via email, en soms persoonlijk, in Thailand of op het moment dat een van onze mensen (tijdelijk) in Nederland verblijft.Post Adres

Get in Touch

Zijn er vragen waarop u de antwoorden niet op internet hebt kunnen vinden, vragen waarvoor een specifieke of persoonlijke beantwoording nodig is? Vaak heeft u al aan een uur genoeg om verder te kunnen gaan met uw voorbereidingen. Gebruik daarvoor het starttarief, tevens minimumtarief.

Wilt u daarna echt van start gaan of heeft u behoefte aan andere diensten, eventueel langere periodes, maatadvies, diensten die wij in Thailand voor u kunnen verrichten, zoals bemiddeling, verwijzen naar juiste personen en/of instanties, sourcing, enzovoort, dan gelden andere tarieven. Thailand Zakelijk zal alleen echt zakelijke diensten voor u verlenen.

Dus geen problemen of adviezen in de persoonlijke (relatie)sfeer. We behouden ons daarom het recht voor uw opdracht te weigeren zonder opgaaf van reden. Ook benadrukken we alvast het belang van juiste reispapieren, visum en verzekeringen. Een Dutch MKB-Thailand Servicedesk Abonnement kost 2500 baht (ca. 65 euro) per jaar. Gebruik hiervoor het aanvraag formulier. U ontvangt de factuur per email.

De stichting Thailand Zakelijk helpt Nederlandse ondernemers die in Thailand zaken doen of willen gaan doen. In de stichting hebben zich zo'n 70 Nederlandse ondernemers verenigd die in Thailand dagelijks actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zij zijn bereid hun kennis, ervaringen en contacten te delen met nieuwe ondernemers. Dat is kostbare informatie die u niet bij banken of de overheid in Nederland vindt. Thailand is geen gemakkelijk land, zorg dat de schijn niet bedriegt. Hoe u problemen omzeilt, een betrouwbare jurist of een goed ondersteunend bedrijf vindt, weet Thailand Zakelijk. U wordt direct geholpen met advies. Contacten met mensen die u verder kunnen helpen zijn snel gelegd.