Er staat weer wat moois te gebeuren.
Thailand Zakelijk organiseert, in samenwerking met NLinBusiness, ook dit jaar de Dag van de Ondernemer, en opent het
Business Meeting Point Bangkok!


Misschien was u er vorig jaar bij, of bent u zelfs een van de gelukkigen die uit handen van de ambassadeur een oorkonde mocht ontvangen. Dit jaar doen we het iets groter, en we doen iets meer. Daarom hopen we dat u een steuntje in de rug wilt geven.

De Dag van de Ondernemer wordt dit jaar gevierd op 10 december. Dat doen we in The Captain's Pub van hotel Mermaid in Bangkok. Die dag opent ambassadeur Kees Rade daar ook officieel het Business Meeting Point van Thailand Zakelijk.

Het Business Meeting Point in het Mermaid Hotel is er voor leden van Stichting Thailand Zakelijk, die op een centrale en rustige locatie een-op-een willen bijpraten, of informatie willen inwinnen over zakendoen in Thailand.

Op de Dag van de Ondernemer benadrukken we de prestaties van Nederlandse zakenlieden in Thailand. Ook worden er oorkondes uitgereikt aan Nederlandse ondernemers in Thailand. Dat zijn oorkondes voor getoonde lef, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Dit jaar worden niet alleen leden van Thailand Zakelijk met een oorkonde beloond, maar ook leden van de NTCC. De ondernemers die zo'n oorkonde krijgen toebedeeld, worden daar binnenkort apart voor uitgenodigd. Het evenement krijgt extra cachet door de live muziek van zangeres Athalie de Koning en haar combo.

We hopen niet alleen dat u er op de Dag van de Ondernemer bij bent, maar hopen ook dat u, net als co-sponsor NLinBusiness, iets extra's wilt doen in de vorm van sponsoring. Wie weet ziet u uw logo die avond graag ge√ętaleerd op een speciale banner, kiest u voor een speciale vermelding in de slide show op de beeldschermen, of wilt u juist dat uw logo in beeld wordt gebracht op de live stream van het evenement.

Verder kunt u ook hapjes of drankjes sponsoren of een korte presentatie geven over uw bedrijf of een product. We staan open voor uw suggestie en willen graag meedenken hoe we uw bedrijf die avond goed voor het voetlicht brengen. Neem daarom gerust even contact met me op!

Programma (onder voorbehoud)

  • 10 december vanaf 18 uur in The Captain's Pub (Hotel Mermaid) in Bangkok
  • Omstreeks 19.00 een welkomstwoord door Onno Stienen van ONOFF
  • Omstreeks 19.30 uitreiking oorkondes door ambassadeur Kees Rade
  • De geplande afsluiting van de avond is omstreeks 22:30


Met vriendelijke groet,

Martien Vlemmix.


Foto's DVDO 2019