Speciale netwerkborrel avond


Thailand Zakelijk nodigt regelmatig interessante sprekers uit om hun visie op zakendoen in Thailand te geven, kennis te delen of dringende vragen van de Nederlandse zakenlieden te beantwoorden. We ontvangen die ervaren lokale ondernemers of vertegenwoordigers van de ambassade dan meestal voorafgaand aan een borrelavond.

Zo waren Sonja Kuip, plaatsvervangend hoofd van de politieke en economische afdeling van de Nederlandse ambassade in Thailand, en Rob Hurenkamp, managing partner van Mazars in Bangkok, te gast in The Hangover in Bangkok en in Say Cheese in Hua Hin. Zij maakten de balans op van de economische gevolgen van Covid-19. Zij zagen hoe zakendoen de afgelopen tijd is veranderd en wat dat voor aanpassingen van de Nederlandse ondernemers in Thailand vergt.

De hoofdgasten beantwoordden ook vragen van de ondernemers die in Bangkok en Hua Hin bij elkaar waren gekomen. Kuip en Hurenkamp discussieerden op uitnodiging van Thailand Zakelijk met Nederlandse MKB-ers en andere geïnteresseerden om hun inzichten te delen en antwoorden te geven op prangende economische vragen.

Volg ons op Facebook en de website om ruim op tijd de aankondigingen van nieuwe bijeenkomst te weten.Ook member worden van Stichting Thailand Zakelijk? Je kunt je hier aanmelden...

NIEUWSBRIEF

Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting van Nederlandse ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zo'n 70 Nederlandse MKB-bedrijven hebben zich verenigd om elkaar te helpen, hun ervaringen en contacten uit te wisselen en te delen. Meld je aan en blijf op de hoogte...

LATEST TWEETS
CONTACT
VOLG ONS